pondělí 3. prosince 2012

Startupové blogování

Před pár dny jsem četl článek o budování startupového prostředí a jako důležité je tam uvedeno budování online prostoru, diskuze o startupech a blogování o nich. Což mi dává smysl. Máme tady pár médií, která se startupům věnují (a díky jim za to!), ale nevšiml jsem si, že by k tomu rostlo i nějaké blogerské podhoubí (budu rád, když mě opravíte). Lidi, kteří by startupy zkoušeli - early adopters a psali o svých zkušenostech.

Jelikož jsem se startupy prakticky v denním kontaktu, rozhodl jsem se, že se budu snažit pravidelně zkoušet nové české startupy a budu se o svoje poznatky dělit tady na blogu. Rád bych, aby to nebylo jen stylem tohle je super a tohle blbost. Zkusit na projekt mrknout objektivně a pokud něco kritizovat, tak konstruktivně.

Pokud chcete, abych se rovnou pustil do vašeho projektu, třeba i jen v rámci uzavřené bety, dejte mi vědět na fillip@startupjobs.cz a zkusím na vás mrknout. Budu rád, když se někdo k této aktivitě přidá a bude nás víc :) A proč to sem píšu? Veřejný příslib, znáte to, času je málo a priority jsou jinde, proto mi tenhle post času od času připomeňte ;)

2 komentáře: