sobota 2. března 2013

StartupJobsí inspirativní video boduje!

Jsem strašně rád, že jsme se pustili do natočení videa pro promítání StartupKids. Největší zásluhu na tom má Hanča, která s tím nápadem přišla a proto je super mít holky v týmu (pro příznivce gender studies :) ). Původně jsem chtěl dělat nějaké QRs, kvízy nebo nějaký podobný nesmysl. Ještě, že to neprošlo.

Za prvních 24 hodin má video víc než 1000 zhlédnutí, což je podle mě super výsledek. Nejsou to miliony, jak je na YT standard, ale podle mě super.

Krom toho, že video viděl vyprodaný Světozor, podařilo se ho dostat i do článků (Lupa, Connect) a blogů (Michal, Tom nebo Matúš) o promítání StartupKids. Škoda jen, že to tam i Novinky nehodily. Navíc ještě poběží v rámci brněnského promítání StartupKids v pátek.

Co mě nejvíc pobavilo, bylo když se objevil na chvíli na Facebooku i kinorip :)) A na YT už se pomalu sbíhají hejty, což je vždycky dobrá zpráva. Navíc jsou tam ale lidé, kteří s hejty bojují, což je ještě lepší :))

Při natáčení videa jsme hlavně potkali super lidi, což mi dalo dvakrát víc inspirace než celý film Startup Kids, holky toho musely při natáčení hodně načerpat. Natočili jsme přes 2 hodiny rozhovorů, které ještě budeme dále zpracovávat a přinášet po jednotlivých lidech, protože tam jsou jak vtipné perličky, tak myšlenky hodné šíření, které se nám do těch šesti a kousek minut nevešly. A do budoucna určitě uvažuju o natočení pokračování, které uděláme samozřejmě líp, protože jsme se poučili :)

Hlavní efekt ale je, že jsme lidi přitáhli ke StartupJobs, chodí, hlásí se do startupů a věřím, že v některém z nich nakonec skončí. Potvrdila se mi síla videa, které jsem chtěl už od vzniku SJ hodně používat, jen na to zatím nebyl čas a určitě ho plánujeme podstatně více využít v budoucnu

A pokud ještě někdo neviděl video:

Žádné komentáře:

Okomentovat