úterý 2. dubna 2013

Apríl jménem CorporateJobs.cz

Po super zkušenosti z prvního velkého aprílu, co jsme dělali v BizITu - Mark Zuckerberg v Praze, který přitáhl velkou pozornost mě apríly baví a chtěl jsem udělat něco i v rámci StartupJobs.  Nápad nakonec padl na vytvoření fiktivního pracovního portálu pro korporace. Během dvou hodin byl komplet na světě a připraven na půlnoc.

Krátce po půlnoci jsem hodil ve vší vážnosti na sociální sítě, že pouštíme novou odnož StartupJobs.  Během pár minut byly na webu desítky prvních návštěvníků a stránka se začala šířit dále. Do dvou hodin když jsem šel spát bylo na webu přes 200 unikátů.




A jak to celé dopadlo?
Za 24 hodin web CorporateJobs.cz navštívilo 842 návštěvníků,  získali jsme 89 like pro samotnou stránku a 14 tweetů (dle share buttons) a zmínku v článku na TyInternety mezi apríly od Google, Sony nebo Twitteru.

Co z toho pro StartupJobs? 
Skoro 70 lidí, co přišlo z CorporateJobs.cz na StartupJobs,  přes 120 návštěv blogu StartupJobs, pár nových like a followerů.  Ale hlavně to byla sranda a lidi bavila a to bylo to hlavní, proč jsme to dělali. Tak zase za rok :)


Žádné komentáře:

Okomentovat