neděle 30. října 2011

Pojď dělat BizIT!

Jeden z největších problémů studentských organizací. respektive organizací obecně, je co se stane, když odejdou ti, co to vše založili a vytvořili? Jak bude zajištěna kontinuita a budoucnost? Některé organizace tak zaniknou s odchodem zakladatelů, nebo se jen tak potácejí a nemají dlouhodobou perspektivu.

Přesně tomu bychom rádi v BizITu zabránili. Proto hledáme nové lidi, kterým bychom mohli postupně předat naši vizi a kteří by ji chtěli uskutečňovat v budoucnu, protože nemáme iluzi, že to budeme dělat věčně my. Věřím, že samotná vize BizITu je větší než naše pětice (respektive více i s krněnským týmem) a není tedy závislá na naší účasti.

Co taková práce v BizIT týmu obnáší? To je velice různorodé, od nezbytné administrativy přes vymýšlení programu, propagaci, komunikaci s hosty a partnery až po realizaci nových a zajímavých projektů. Možností je určitě spousta a každý nový nápad vítáme. Osobní přínos je obrovský, ať už jde o nasbírané zkušenosti z projektů, poznání nových zajímavých lidí, a to jak studenty nebo osobnosti a firmy z oboru. Kontakty jsou cenné. Ale hlavně, je to zábava.

Koho hledáme? Hledáme nadšené a spolehlivé lidi, kteří chtějí dělat něco velkého a nebojí se za svou práci přijmout zodpovědnost. Možnosti jsou obrovské, limituje nás pouze naše fantazie.

Takže pokud máš zájem přidej se k nám a pojďme společně změnit svět! Zájemci nechť se nám ozvou ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat