pátek 21. října 2011

Hledá se týmový hráč


Dneska jsem se, v podstatě náhodou (jako vždy :) ), přimotal k Mini Seedcamp Prague a stálo to za to. Panovala inspirující atmosféra plná nadšení pro věc a potkal jsem překvapivě dost známých tváří, ať už šlo třeba o minulé i budoucí hosty BizITu. V rámci úvodních prezentací se skoro pokaždé objevil slide s týmem. Lidmi, kteří za projektem stojí a tlačí ho dopředu. A o tom to celé v podstatě je. Projekt stojí a padá s týmem, který za ním stojí.

To se mi strašně líbí na BizITu. My jsme schopni dělat spoustu různých věcí, akcí, tým šlape výborně a všechno běží. Je příjemné vědět, že děláme na nějakém velkém projektu (třeba seznamováku) a že je možné se spolehnout na toho, kdo má ten projekt na starost a vědět, že vše proběhne bez problémů. Bez nějakých zásahů nebo zbytečných kontrol.

To je to, co mi hodně chybí u FreshGolfu / FreshGolfie. Nápadů, co se dá realizovat je spousta, možností také. V podstatě za mnou chodí výrobci simulátorů, kteří chtějí, aby turnaje probíhaly, dohazují sponzory, nápady. Indoory tyto aktivity chtějí. Ale už do toho nechci jít sám.

Hledám tedy někoho, kdo by se chtěl přidat, s kým by bylo možné FreshGolfové projekty dotáhnout a naplnit vizi #1 v indoor golfu, přicházet s nápady a určovat indoor trh. Jestli je tu někdo takový, dej mi vědět, budu se těšit.

Žádné komentáře:

Okomentovat