pondělí 22. října 2012

Zavádíme placení na StartupJobs

Dneska jsme se StartupJobs naskočili na placený, ale startup-friendly model. Princip je jednoduchý, buď pojedeme na success fee za člověka, co reálně nastoupí nebo startup zaplatí za vložení nabídky 100 CZK měsíčně. Čísla jsou zatím nastavená zkušebně, jsem zvědavý, jak to bude fungovat a kolik startupů se přikloní k jaké formě. Teď se blíží fáze velkého prodlužování platností, tak to bude zajímavé sledovat. Cílem je samozřejmě dostat co nejvíc startupů na success fee, takže se předpokládám s tou stovkou ještě bude hýbat směrem nahoru.

Mimochodem mi udělal radost komentář o Zdeňka Cendry na Facebooku: "Jestli neco CZ startupum skutecne pomaha, tak je to StartupJobs.cz - lidi co nam z tohoto serveru pisou i ty co jsme prijali jsou jak z jineho vesmiru, proti bezne populaci. Jestli mate prebytecne penize na HR/hledani lidi, poslete je Filip Mikschik. Efektivni a funkcni."

Samozřejmě není to úplně tak růžové, někomu od nás chodí lidi, kteří jsou taky z jiného vesmíru, ale ne v dobrém slova smyslu, ale na tom aktuálně pracujeme a brzo snad představíme první vlaštovky.

2 komentáře: