pondělí 15. října 2012

BizIT: May the Force be with you

Poslední skoro tři roky jsme společně z Ondrovo možná trochu šíleného nápadu stvořili BizIT - Business IT Club - prostě skvělou studentskou organizaci - startup - social business (ano to všechno to průběhem času bylo). Ještě letos věřím dosáhne BizIT první tisícovky členů. Byly to super časy, které bych za nic nevyměnil. Spousta dravého vývoje, super nápadů, zkušeností a hlavně skvělých přátel, protože Team Matters.

Přesto nebo právě proto jsem se rozhodl stáhnout z exekutivy BizITu. Je podle mě čas udělat prostor mladším, aby získali své zkušenosti a pro mne je také čas se posunout zase o krok dále. Proto jsem předal svoji agendu. Program na letošní semestr v Praze již mají pod palcem Standa s Filipem. Držím klukům palce a těším se na listopad, na který se nám podařilo ještě minulý semestr domluvit spolu s partnerstvím Seznamu i zajímavé akce. A nezůstane jen u Seznamu ;)

Ale rozhodně se s BizITem úplně neloučím. Jako jednu z posledních počinů v BizITu jsem založil Advisory Board, aneb odkladiště vysloužilých BizIŤáků. kteří chtějí dál, ač neexekutivně pomáhat s dalším rozvojem, což také přesně chci dělat.

A kam dál? Pro mě je směr jasný, StartupJobs! Od konce června, kdy jsem StartupJobs vypustil do světa, se toho událo hodně a kolotoč se čím dál víc roztáčí. Další novinky budu moct přinést snad brzy :)

Žádné komentáře:

Okomentovat